ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ...ΛΙΓΟ ΑΠ'ΟΛΑ

Δέκα λεπτά πριν κοιμηθείς!

388views

 Είναι τα δέκα τελευταία λεπτά της ημέρας…

 Είναι αυτά τα λεπτά λίγο πριν κλείσεις τα μάτια και αφήσεις πίσω σου άλλη μια σελίδα στο βιβλίο της ζωής σου! Είσαι στο κρεβάτι, είναι από αυτές τις νύχτες που δεν μπορείς να κοιμηθείς… δεν σε αφήνεις να κοιμηθείς! Έχει ησυχία και το μόνο που ακούς είναι ο αέρας από την μπαλκονόπορτα που πάλι ξέχασες να κλείσεις! Θα κοιτάξεις ξανά το κινητό σου, θα ακούσεις το τραγούδι που σου έχει κολλήσει αυτόν τον καιρό και θα σκεφτείς ποιο το συμπέρασμα σου από σήμερα… έχεις δέκα λεπτά!

Μέσα στη μέρα η διάθεση σου άλλαξε πολλές φορές! Ξύπνησες με όρεξη για αλλαγές, άκουσες κάτι που σε στεναχώρησε, γέλασες με κάτι άλλο σκέφτηκες ξανά… και ξανά… και άλλη μία! Έχεις ακόμα εννιά λεπτά!

Περνάνε τόσα από το μυαλό σου… οικογένεια, σχολή, συναισθηματικά, επαγγελματικά, όλα μια μπερδεμένη μάζα και εσύ απέναντι τους να προσπαθείς να μη χάσεις τίποτα, να τα βάλεις όλα σε τάξη… και κάπως έτσι τα λεπτά περνάνε!

Έφτασες στα τελευταία πέντε! Τώρα θα σκεφτείς ξανά πού ήσουν λάθος, πού φέρθηκες σωστά, τι θα μπορούσες να αλλάξεις, ποιους πλήγωσες και ποιοι σε πλήγωσαν. Στο δικό σου βιβλίο νιώθεις πως οι σελίδες έχασαν την αρίθμηση, γεγονότα και ήρωες μπερδεύτηκαν και εσύ δεν ξέρεις ποιον πρέπει να απομακρύνεις και ποια είναι η επόμενη κίνηση…

Θα κοιτάξεις ξανά το κινητό σου πιστεύοντας πως κάτι θα έχει αλλάξει… κάτι θα σε βοηθήσει, να ξεμπερδέψεις καταστάσεις! Ψάχνεις πάντα την εύκολη λύση ή αλλιώς αυτή, που σε συμφέρει! Δεν αλλάζει τίποτα όμως. Δεν θα σου κάνει κανείς τη χάρη… έφτασες στο τέλος!

Είναι το τελευταίο λεπτό! Κάνε μια θετική σκέψη για τον εαυτό σου! Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις στον εαυτό σου πως έχεις περισσότερη δύναμη από τις καταστάσεις. Τίποτα δεν αλλάζει, αν δεν το θέλεις και δεν το παλέψεις. Θα σε φάει η σταθερότητα και η μιζέρια… προλαβαίνεις… δεν έχεις κοιμηθεί ακόμα!

Δέκα λεπτά! Απλά λεπτά για όλους τους άλλους, η τελευταία ευκαιρία για εσένα! Χωράνε τόσα πολλά σε αυτό το δεκάλεπτο. Πες αυτά που σκέφτεσαι, ζήτα συγνώμη, αγάπησε, ξέχασε… και αν αυτή η σελίδα που διάβασες σήμερα, δεν σου άρεσε, στην επόμενη χρησιμοποίησε χρώματα, χρησιμοποίησε χαμόγελα και πίστη…

  Και μη ξεχάσεις! Αύριο να είσαι ο εαυτός σου… και πρόσεχε, ο αληθινός, όχι αυτός που οι άλλοι θέλουν να χειρίζονται!

  Κλείσε τα μάτια τώρα… ο χρόνος τελείωσε

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Leave a Response