ΝΕΑΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

Εσύ θα πας στο χρηματοοικονομικό συνέδριο που οργανώνει το Finance Club;

408views

Αγαπάμε πολύ τις εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με νέα παιδιά και νέες ευκαιρίες. Ε, και λίγο παραπάνω όταν έχει να κάνει με εκδηλώσεις που γίνονται εδώ στην Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι να σας κάνουμε γνωστό το διήμερο συνέδριο που οργανώνει το Finance Club που έχει τον τίτλο “Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός”.

Αλλά πριν πούμε πληροφορίες για το συνέδριο, ας πούμε κάποια γενικότερα πράγματα για το τι είναι το Finance Club και τι μπορεί να σας προσφέρει. 

Τι είναι το Finance Club;


To Finance Club είναι ένας ανεξάρτητος σύλλογος, ο οποίος οργανώθηκε το 2015, από φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, προκειμένου να συνδέσει τους νέους με την σύγχρονη χρηματοοικονομική επιστήμη αλλά και την αγορά εργασίας. Σκοπός του είναι η δημιουργία μιας γέφυρας ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και την χρηματοοικονομική αγορά , η απόκτηση πρακτικών χρηματοοικονομικών γνώσεων καθώς και η δικτύωση των μελών του Finance Club με τις λοιπές εγχώριες επιχειρήσεις

Τι μπορεί να προσφέρει σε εσάς το Finance Club; 

1) Προσωπική ανάπτυξη: Αρχικά και το πιο βασικό, είναι οι γνώσεις πάνω στο χρηματοοικονομικό τομέα, οι οποίες μπορούν να επιτευχθούν από μεριάς του Club, με την διοργάνωση ημερίδων, εκδηλώσεων & skill workshops.

2) Επαγγελματική εμπειρία: Τα μέλη του Finance Club αποκτούν εμπειρία πάνω στον χρηματοοικονομικό τομέα, συμμετέχοντας σε διάφορα projects τέτοιου τύπου αλλά και έχοντας από τον σύλλογο την ευκαιρία να δημοσιεύσουν τις δικές τους έρευνες πάνω σε διάφορα ζητήματα του τομέα.

3) Διασύνδεση Networking: Ο σύλλογος σας προσφέρει την ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με ενεργούς συμφοιτητές και επαγγελματίες, για να αποκτήσετε περισσότερες επαφές, αλλά και για να συμμετέχετε στις δραστηριότητες που οργανώνει το Finance.

Πληροφορίες για το συνέδριο: 


Όπως προείπαμε το συνέδριο του Finance Club, ονομάζεται “Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός”, λαμβάνει χώρα στις 23-24 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι ανοιχτό προς όλους τους νέους και εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να παρακολουθήσετε το εν λόγω σεμινάριο είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής, την οποία θα την βρείτε εδώ.  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παραπάνω από δέκα ομιλίες, από σημαντικούς και καταξιωμένους ανθρώπους στην αγορά και του ακαδημαϊκού χώρου.

Η θεματική των ομιλιών θα κινηθεί γύρω από τις νέες εξελίξεις της οικονομικής πραγματικότητας και του χρηματιστηρίου, για την πορεία των κόκκινων δανείων, για θέματα σταδιοδρομίας, επιχειρηματικότητας αλλά και για επενδυτικής στρατηγικής.

Παρακάτω θα δείτε μεταξύ άλλων, κάποιους από τους ομιλητές που θα παρευρεθούν στο συνέδριο του Finance Club.

Ημέρα 1 (Σάββατο 23 Μαρτίου): 

1) Νικολάος Φίλιππας , Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ιδρυτής του
Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού
2) Γεώργιος Πάνος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης
3) Αθανασίος Νούλας, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
4)Ιωάννης Ρουκάς, που θα αναφερθεί στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια
5) Γεωργουλοπούλου Κλεοπάτρα– Certified Fraud Examiner.
6) Αστέριος Κρητικός, CEO της Oviview
7) Αλέξανδρος Σπυρόγλου, Founder & CEO –Trader Training & Development Ltd
Πρόεδρος Βρετανικού Chapter-Ενωση Τεχνικών Αναλυτών

Ημέρα 2 (Κυριακή 24 Μαρτίου): 

1) Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους
2)  Παπαδιώτης Δημήτριος, Αναλυτής στην Allianz
3) Γεώργιος Ζώτος, Επικεφαλής της Ζωτος ΑΕΠΕΥ
4) Τσογκαρλίδης Πάρης, Ιδρυτής της Πρωτέας Α.Ε.
5) Σιδεράς Νικόλαος, CFA, σύμβουλος επενδύσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: 


Ελπίζουμε λοιπόν, με αυτήν μας την δημοσίευση να σας κινητοποιήσουμε και εσάς, προκειμένου να παρευρεθείτε στο συνέδριο του Finance Club, καθώς θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να καταλάβετε τον σύγχρονο κόσμο του χρηματοοικονομικού τομέα και τις εξελίξεις που τον διέπουν.

Για να βρείτε το Finance Club στο Facebook, πατήστε εδώ. 
Για να βρείτε πληροφορίες για το συνέδριο στο Facebook, πατήστε εδώ.
Τέλος δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Finance Club εδώ. 

Leave a Response