ΛΟΒΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει σχέση μετά το κέρατο;

1.03Kviews

Απόψε με τσάκισες όσο καμία άλλη φορά. Δεν ήταν τόσο η απιστία σου όσο η προδοσία. Το ψέμα πονάει και όταν πονάει ριζώνει. Νιώθω ότι με πνίγει. Νιώθω ότι με τρώει. Δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ λογικά. Δημιουργεί ιστορίες μέσα στο κεφάλι μου πιο επίπονες από την αλήθεια σου.

Θέλω να σε συγχωρέσω. Ειλικρινά το θέλω. Αλλά πως; Πως να δεχτώ ότι εκουσίως έβαλες ένα τρίτο άτομο ανάμεσα μας; Πως να διαχειριστώ ότι σου έλειπε κάτι από εμένα; Πώς να  ζήσω με το φόβο ότι ίσως δεν το έκανες μόνο μια φορά; Πως να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι τελικά η σχέση μας δεν είναι τέλεια;

Ξέρεις κάτι; Βρες μου εσύ τον τρόπο και εγώ θα το κάνω, αλλά εσύ μπορείς; Μπορείς να αντέξεις το πώς; Σκέψου πώς είναι δύσκολο και για σένα να συνεχίσεις αυτή την σχέση. Πώς θα αντέχεις να μην σε εμπιστεύομαι; Πως θα διαχειριστείς τα νεύρα; Την γκρίνια; Tην ζήλια; Τα ξεσπάσματα; Πώς; Πες μου πως μπορείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου για τον πόνο που μου προκάλεσε; Πως θα κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ, χωρίς σκέψεις… χωρίς τύψεις ;!

Φοβάμαι πως όλα χάθηκαν. Πως όλα τέλειωσαν. Όλα τέλειωσαν. Όλα έγιναν πίσω από το σκοτάδι της άγνοιας μου. Και εγώ παραμένω αμέτοχη, σε ένα έργο που ολοκληρώθηκε χωρίς την συγκατάθεση μου. Ένα έργο σκέτη αποτυχία. Ένας αποτυχημένος έρωτας. Μα πως θα αντέξω την κριτική; Πως θα αντέξω τους αμερόληπτους κριτές μου; Πως θα αντέξω τους << κολλητούς>> που θα μου λένε συμπονετικά << εγώ στα έλεγα; >>

Θυμάσαι πως τους ακύρωνα όλους για σένα; Πως πίστευα σε εμάς; Αυτά θυμάμαι και βασανίζομαι. Βασανίζομαι γιατί διχάζομαι. Από την μία τα πρέπει και από την άλλη τα θέλω. Πρέπει να σε αφήσω γιατί με πλήγωσες , αλλά θέλω να είμαι μαζί σου γιατί είμαι ερωτευμένη. Ευτυχία ή υπόληψη; Εδώ σε θέλω αγάπη μου. Μπορείς να με βγάλεις από αυτό το δίλημμα; Γιατί άλλος κερατώνει και άλλος την πληρώνει.

Απόψε πονάω και πονάω πολύ. Τίποτε δεν μπορεί να με κάνει να ξεχαστώ. Η πληγή που μου άνοιξες είναι βαθιά και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου με την στάμπα << κέρατο >>. Σε θέλω αλλά δεν σε συγχωρώ για αυτό. Σε θέλω και για αυτό ήμουν μαζί σου. Σε θέλω και για αυτό θα συνεχίσω να είμαι μαζί σου. Όχι γιατί είμαι ανισόρροπη και αδύναμη να πορευτώ χωρίς εσένα. Απλά γιατί δεν θέλω.

Άμα σε άφηνα θα ήμουν αμέτοχη στο έργο της ζωής μου. Εγωίστρια και  αδύναμη. Εγώ όμως δεν είμαι. Το έργο της ζωής μου εγώ το διαλέγω. Είμαι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια. Για αυτό και εγώ θα γράψω το φινάλε. Δεν θα άφηνα ποτέ το έργο μου χωρίς happy end.

Κάπως έτσι λοιπόν είμαι πρόθυμη να διορθώσω την δικιά μας ιστορία. Είμαι διατεθειμένη να επιδιορθώσω τις πληγές της απιστίας. Δεν φοβάμαι το κέρατο. Δεν ζηλεύω την τριτοτέταρτη γκόμενα της μίας νύχτας. Θα μας δώσω μια ευκαιρία γιατί μισώ αυτά τα πρέπει. Και γιατί σε θέλω. Και γιατί δεν πρέπει. Αυτό θέλω να κρατήσεις και εσύ. Πως όταν έπρεπε να σε αφήσω, εγώ σε κράτησα πιο σφικτά δίπλα μου.

Leave a Response