ΛΟΒΣΧΕΣΕΙΣ

Προς τους ρομαντικούς Δεγαμινιώτηδες και Πολίτες πάσης Ελλάδος

276views

Γεια σας βρε καλά μου παιδιά. Τι κάνετε; Είστε καλά; Εγώ καλά ΉΜΟΥΝ. Καλά ΉΜΟΥΝ, το τονίζω αυτό. Δεν είμαι όμως. Γιατί μπήκα άλλη μια φορά στο Instagram και είδα χίλια δύο stories τα οποία είχαν status από Δεγαμινιώτη και Ιωάννη Πολίτη, οι οποίοι είναι και οι πιο ρομαντικοί εραστές της Ελλάδος (ξερνάω) και έχουν κάνει άτομα και άτομα να ταυτιστούν με τα “γνωμικά” τους για τον έρωτα και την χημεία.

Και εντάξει, θα μου πείτε “Βρε σούπερ και γαμάτε Γιώργο, ποιο είναι το πρόβλημα σου με τούτα τα παιδιά;“. Και έρχομαι και εγώ να σου απαντήσω, αναγνωστικό μου κοινό. Το πρόβλημα μου δεν είναι με δαύτους, οι οποίοι εν τέλει, κάνουν γνωστές τις δικές τους γραφικές πένες, αντικατοπτρίζοντας την σύγχρονη πραγματικότητα και γράφοντας λίγα και μετρημένα λόγια για αυτήν. Το θέμα μου είναι με τους λοιπούς ρομαντικούς Δεγαμινιώτηδες.

Και βέβαια μιλάω για εσάς, κοράσια. Και όσες μου πουν ότι το κάνω με διάθεση μισογύνη, όχι καμία απολύτως σχέση. Ξέρετε γιατί αναφέρομαι μόνο σε εσάς;  Γιατί ο άντρας δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ Δεγαμινιώτη να σας μιλήσει. Εσείς όμως το κάνετε. Βλέπεις σε φωτογραφίες στο Instagram, λόγια που τα έχει γράψει ο “ορκισμένος εργένης” της Ελλάδος ή story με το συγκεκριμένο quote, το οποίο στάνταρ πηγαίνει ως μικρό “μπηχτή” (μην αρχίσω το παραλήρημα για τα stories, το έχουμε πει πάλι) σε μια κατάσταση της σχέσης. Ρε, θα μας τρελάνετε;

Αυτό δεν μου αρέσει. Ούτε σε κάποιον άντρα θα άρεσε. Πολύ απλά, όταν βάζεις κάποιο quote, για τα οποία by the way, βλέπεις άρθρα, τα οποία παρακαλάνε κιόλας και κατηγορούν ορισμένες φορές, τον άντρα που δεν κάθεται να παρακολουθήσει το νόημα της φωτογραφίας και το story λέγοντας το χαρακτηριστικό “μαλάκα, δες το, εγώ για σένα παιδεύτηκα και το έβαλα!“, μην περιμένεις να αντιδράσω και με χαρά σε φάση “α καίγεται για μένα”. Μάτια μου, φωτογραφίες με νόημα που βρίσκεις από Δεγαμινιώτη, να μου λείπουν. Εμείς κορίτσια, ξέρετε τι θέλουμε; Ό,τι λέτε σε εμάς, να το λέτε μέσα από την καρδούλα σας.

Προσωπικά, εγώ από την κοπέλα μου, ποτέ δεν θέλησα σε φωτογραφίες της ή κάποιο story της να βάλει κάτι που είδε αλλού. Και όταν το κάνει, μέχρι και σήμερα, ακόμη της κάνω μούτρα, αν την ρωτήσετε. Γιατί, απλά, όπως και εγώ, όταν κάθομαι και κοιτάω με τα “μάτια της ψυχής”, τα λόγια που θέλω να πω, βγαίνουν από μόνα τους, χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό. Γιατί μια κοπέλα να χρειάζεται “βοήθεια” στο να μιλήσει στον άντρα της; Εγώ νόμιζα ότι σε μια σχέση, όταν προχωράς, οι δισταγμοί και οι φόβοι αρχίζουν και φεύγουν. Δεν μιλάω για τον φόβο μην τυχόν χάσεις το άλλο σου μισό. Μιλάω για τον φόβο του να μιλάς χωρίς δισταγμό. Και ας κάνεις λάθος σε κάτι.

Τα γλυκόλογα αγάπης σε μια σχέση, χρειάζονται, αλλά πρέπει να βγαίνουν από μέσα μας. Αν δεν βγαίνουν δυστυχώς, όχι απλά χάνεται η μαγεία, αλλά από ένα σημείο και μετά, βαριέσαι να δεις τα συναισθήματα σου και να ψάξεις στην καρδιά σου και απλώς βρίσκεις ένα quote, το οποίο θα σε κάνει να ταυτιστείς και θα το δείξεις στο άλλο μισό. Η αγάπη, ο έρωτας, η χημεία και η καύλα, την οποία πραγματεύεται ο Δεγαμινιώτης και ο κάθε ένας Δεγαμινιώτης πηγάζουν από μέσα μας. Για αυτό και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να την διατηρήσουμε έτσι.

Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Και ας είμαι υπερβολικός, για πολλούς και λάθος. Η αγάπη είναι συναίσθημα από καρδιάς. Και εγώ έτσι θέλω να το διατηρήσω. Θέλω μια φορά, να δω ένα ζευγάρι, το οποίο να μην χρησιμοποιεί ούτε ένα quote από κάπου για να μιλήσει. Θέλω να δω συναισθήματα. Θέλω, εσείς τα κορίτσια, όταν νιώσετε πληγωμένες, χαρούμενες, δυστυχισμένες, μια φορά, ό,τι έχετε να πείτε, να το πείτε μέσα από την ψυχή σας. Αυτή μας νοιάζει να ακούσουμε. Όχι για την χημεία και την καύλα με το πασατέμπο κάτω από τον Λευκό Πύργο μια κρύα ημέρα του χειμώνα.

Γιατί καλώς ή κακώς παιδιά, αυτές οι στιγμές μετράνε. Οι στιγμές που θα πιάσεις το άλλο σου μισό και θα του πεις “σε αγαπάω”, χωρίς να χρειάζεσαι βοήθημα. Και όσοι μου πείτε ότι “δεν μπορείτε”, μπορείτε, στο χέρι σας είναι. Ψάξτε μέσα σας, ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας και θα δείτε πόσο εύκολα θα βγαίνουν τόσο τα λόγια όσο και η διάθεση για τις πράξεις αγάπης προς το άλλο σας μισό.

Μιλήστε παιδιά. Μιλήστε στην σχέση σας. Από ταύτιση, μπορείς να ταυτιστείς με χίλιες δύο καταστάσεις, σε καθημερινή βάση. Η σχέση όμως, δεν χρειάζεται Δεγαμινιώτη. Χρειάζεται ένα αγόρι και ένα κορίτσι, με το μυαλό και την καρδιά που χρειάζεται για την αγάπη. 

Μέχρι το επόμενο μου άρθρο, μείνετε συντονισμένοι εδώ στους Passengers. 

Leave a Response