Η ΕΞΟΔΟΣΤΣΙΛ

Το Finance Club UoM γιορτάζει !

299views

Τα 4 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού είναι γεγονός και το Finance Club Uom καλεί μέλη του και μη σε ένα πάρτυ την Δευτέρα στις 21:00 στο Navona. Εκεί θα βρίσκονται οι άνθρωποι που βρίσκονται σήμερα πίσω από τον οργανισμό καθώς και άλλα μέλη με στόχο την συζήτηση και την γνωριμία σας με έναν ανεξάρτητο φοιτητικό σύλλογο του οποίου η αγάπη επικεντρώνεται στην επιστήμη των χρηματοοικονομικών.

Το Finance Club του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αποτελεί έναν φοιτητικό σύλλογο με κύριο σκοπό & όραμα να συνδέσει τους φοιτητές με την χρηματοοικονομική επιστήμη αλλά και την αγορά εργασίας.

Σύντομη ανασκόπηση του συλλόγου :

• Το Finance Club UoM, ιδρύθηκε το 2015, με κύριο σκοπό και όραμα τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ αγοράς εργασίας & ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς & την προώθηση της χρηματοοικονομικής επιστήμης.
• Αριθμούμε πάνω από 100 μέλη, αρκετά από τα οποία έχουν διακριθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς (CFA Institute Research Challenge, DNB Trade Investment Game, CEO Challenge by P&G, Hult Prize).
• Διοργανώνουμε ημερίδες & workshop
• Πραγματοποιούμε επισκέψεις σε εταιρίες και φορείς του χώρου (ΣΟΛ Α.Ε., BSTDB , Χρηματιστηριακό κέντρο Θεσ/νίκης, EBEΘ)
• Εκπονούμε και στη συνέχεια δημοσιεύουμε χρημ/κές μελέτες σε συνεργασία με εταιρίες όπως η VRS(Valuation & Research Specialists) σε πλατφόρμες όπως Bloomberg, Thomson Reuters &Research Pool.

Μουσική, κέφι και ΤΟΥΡΤΑ θα είναι μόνο μερικά από τα βάσικά χαρακτηριστικά αυτής της βραδιάς και η παρουσία σας θα ήταν πολύ σημαντική.

Γιατί τι καλύτερο έχεις να κάνεις την Δευτέρα το βράδυ;

Leave a Response